Kunststofvloerafwerkingen

Kunststofvloeren voor bedrijven en particulieren

Kunststofvloeren zijn gemakkelijk in onderhoud en zeer handig in gebouwen met intensief gebruik. Het is dan ook niet verwonderlijk dat je ze veel ziet in o.a. winkels, kantoren, bedrijfspanden (bedrijfsvloeren) maar ook in supermarkten, bouwmarkten, vliegvelden en ziekehuizen liggen kunststof vloeren. Particulieren vragen ook steeds meer naar gietvloeren e.d. voor gebruik in de eigen woning, Waarom? Het heeft een moderne, trendy uitstraling, is gemakkelijk schoon te houden, loopt comfortabel en is op maat verkrijgbaar. Consumenten bepalen dus zelf kleur, kwaliteit, afwerking, maat en soort. En dat is tegenwoordig wat mensen graag willen.  Maar bovenal … het is betaalbaar!

Bedrijven en kunststofvloeren

Met name voor bedrijven is een kunststofvloer belangrijk. Zaken als mechanische belasting, hygiëne, resistentie tegen chemicaliën, vloeistoffen, antislip en antistatische eigenschappen spelen vaak een belangrijke rol in de keuze voor dit vloertype.

Kunststof vloer in de woning

Voor woningen kiest men ook steeds vaker voor een kunstofvloer. Dit vloertype werkt ruimtevergrotend, is naadloos en geeft de woning een strakke en moderne uitstraling. Daarnaast is het onderhoudsvriendelijk en ideaal voor mensen die allergisch zijn. Interesse in een kunststofvloer voor uw huis?

gietvloeren-vloercoating

Koude uitstraling

De angst dat een kunststof vloer koud overkomt, is tegenwoordig ongegrond. Details als kleur, samenstelling van de coating en design zorgen ervoor dat een kunststof vloer mooi, warm en sfeervol oogt. Het gemak waarmee kunststofvloeren combineren met vloerverwarmingssystemen (oud & nieuw) veegt daarnaast ook de letterlijke interpretatie van ‘koude vloer’ onderuit.

Typen kunststof vloeren

Kunstofvloeren zijn er in verschillende type en afwerkingen. Zo is er de troffelvloer, epoxy of PU gietvloer, chipsvloeren, siergrindvloer, vloer met betonlook en ga zo maar door.

Troffelvloer

Dit vloertype is geschikt voor zware tot extreem zware belasting en een troffelvloer doet het dan ook uitermate goed in magazijnen, productieruimtes, keukens, werkplaatsen en ander industriële omgevingen.

Siergrind vloer

Een kunststof siergrind vloer is uitermate geschikt voor decoratieve doeleinden zoals showrooms, kantoorruimtes en winkels. De kleur is volledig aan te passen aan het interieur en het siergrind zorgt voor een decoratief en vriendelijk uiterlijk. Veel loopverkeer is geen probleem. Het is en blijft tenslotte een kunststofvloer.

Chipsvloer

Dit vloertype is toepasbaar in facilitaire ruimtes en omgevingen zoals gangen, kantoren en zelfs douche- en toiletruimtes. Ze zijn decoratief, representatief en tegelijkertijd hygiënisch en vloeistofdicht. Kleuren mengen? Geen probleem. Een chipsvloer is in vele kleuren en mengkleuren te maken.

dscn0592

BOUWCHEMIE NOORD Transflex vloer

Graag een foto, poster, vlag, tekst of logo in de vloer? Dan is de Transflex vloer van Bouwchemie noord de oplossing! Alle voordelen van een echte kunststofvloer met de decoratieve mogelijkheden van een designvloer. Een vloer waar menig architect en/of ontwerper op slag voor valt! Geschikt voor creatieve omgevingen.

Monoart vloer

Nog een stap verder dan de Transflex vloer? Dan is er de Monoart vloer van Bouwchemie noord. Deze kunstofvloer is geschikt voor ondernemingen die verder gaan dan rationele processen. Dit is een kunststofvloer waarbij emotie en inspiratie centraal staan. Een artistieke impressie in overeenstemming met het interieur, de omgeving en de emotie die de onderneming wil uitstralen!

Kunststofvloer bestellen?

Interesse in deze vloer of andere vloeren van Bouwchemie noord? Bel ons op 06-14508055, mail naar info@bouwchemienoord.nl of maak gebruik van het contactformulier.

 

Klik hier voor onderhoud/reinigen kunststofvloeren

Voor meer informatie bel: 06 14508055 of mail naar: info@bouwchemienoord.nl