Schilderwerken

Bouwchemie Noord B.V. heeft een afdeling binnen het bedrijf welke zich bezig houdt met het traditionele schildersvak. Ons werkgebied is zowel voor de particuliere – als de zakelijke markt en behelst zowel onderhouds – als nieuwbouwschilderwerk. In samenwerking met gerenomeerde verfleveranciers kunnen wij u een totaalpakket van schilderwerken aanbieden. Dit geldt zowel voor buiten en binnenschilderwerk, behangen, spuitwerk, etc.

Laag B.T.W. tarief

Voor het schilderen en stukadoren van woningen, ouder dan 2 jaar die door particulieren worden bewoond, is het lage BTW tarief (6% BTW) van toepassing. U kunt met ons een meerjaren afspraak maken zodat u voor jaren verzekerd bent van gegarandeerd goed onderhoud. Tevens beheerst u de kosten. De marktwaarde van uw woning die in perfecte conditie verkeert is zeker groter dan de woning met achterstallig onderhoud!

Kiezen voor vakkundig onderhoud van het schilderwerk is dus een verstandig besluit. Het voorkomt voortijdige veroudering en renovatie. Niet alleen levert het schilderwerk een flinke meerwaarde op bij de verkoop of verhuur van uw woning, maar u woont een stuk aangenamer en mooier.

schilderwerk

schilderwerk2schilderwerk3

schilderwerken

 

Voor meer informatie bel: 06 14508055 of mail naar: info@bouwchemienoord.nl